Besplatan kurs španskog jezika za 60 polaznika

 

Povodom održavanja manifestacije”Dani Kube” u Staroj Pazovi, Kancelarija za mlade i Turistička organizacija opštine Stara Pazova organizuju besplatan kurs španskog jezika koji će trajati tri meseca Prvi čas će se odrzati 14. marta 2015, a konkurs je otvoren do 11. marta.

Kriterijumi za prijavu:
1. da kandidat/kinja ima od 15 do 30 godina
2. da ima mesto prebivališta na teritoriji opstine Stara Pazova


* Prijava se vrši samo u elektronskoj formi, a za više informacija zainteresovani se mogu obratiti Kancelariji za mlade radnim danima od 8 do 15 casova na e-mail kzmstarapazova@gmail.com.
Prisustvo na časovima je obavezno, nakon tri nedolaska polaznici/ce gube pravo na nastavak kursa. Svi polaznici/ce kursa će kao gosti učestvovati u svečanom događaju, kada će Opština Stara Pazova ugostiti delegaciju ambasade Republike Kube u maju mesecu. Nakon završenog kursa, svi učesnici/ce će dobiti potvrdu o završenom kursu, od strane opstine Stara Pazova.
Nakon prijateljske posete predstavnika delegacije ambasade Republike Kube Staroj Pazovi, nastavlja se zajednička saradnja ovog puta kroz projekat “Dani Kube”, čiji je nosilac Turistička organizacija opštine Stara Pazova.
Projektom je predviđeno da se u toku maja meseca na teritoriji opstine Stara Pazova predstavi kubanska kultura i umetnost.