Привредна комора Србије, Привредна комора Војводине и Привредни форум младих, у сарадњи са Студентском конференцијом Универзитета Србије и уз подршку Министарства привреде Републике Србије, са задовољством вас позивају да узмете учешће на „Каравану омладинског предузетништва – Привредни форум младих 2016“ који ће бити одржан у четвртак, 25. фебруара 2016. године са почетком у 11.00 сати у Привредној комори Војводине, Нови Сад, Хајдук Вељкова 11, велика сала 13.

Циљ „Каравана омладинског предузетништва – Привредни форум младих 2016″ је да се млади широм територије Републике Србије у „Години предузетништва“ едукативним и информативним програмом упознају са могућностима и изазовима оснивања и успешног вођења сопствених предузећа, што ће омогућити отварање нових радних места, смањити њихову незапосленост и допринети јачању привреде Србије.
Позивамо Вас да својим активним учешћем дате допринос успешном раду овога скупа и учините корак ка планирању сопствене будућности.

Своје учешће можете потврдити до 23. фебруара 2016. године на електронску адресу maja.zdraveski@pkv.rs или путем телефона 021 480 37 48.